Order Allow,Deny Deny from all Rólunk | BEST Veszprém

Rólunk

MI AZ A BEST?

A BEST (Board of European Students of Technology) európai mérnökhallgatók non-profit egyesülete, napjainkban 33 ország 95 műszaki egyetemén van aktívan jelen. A BEST célja, hogy felkészítse a jövő mérnökeit a multikulturális környezetben folyó nemzetközi munkára. A szervezet innovatív és naprakész nemzetközi programjai biztosítják a mérnökhallgatók számára képességeik széles körű fejlesztését és más kultúrák megismerését. Ennek eredményeként a BEST jelentős értéket ad hozzá az egyetemi képzéshez és elősegíti, hogy a hallgatók közösségük cselekvő tagjaivá váljanak. Tehát akiket elsősorban megcélzunk programjainkkal az a mérnökhallgatók csoportja.

KIK VAGYUNK MI?

A Veszprémi BEST Bizottság önálló non-profit szervezetként 1990 óta működik a Pannon Egyetemen. Évről évre bővülő szakmai és kulturális programokat kínál az egyetemi diákság számára az alábbi területeken: mérnökversenyek, szakmai- és mérnöki kurzusok, idegennyelv-ismeret elmélyítése és gyakorlása, Európai Unióhoz kapcsolódó ismeretek bővítése, önképzés, vezetői tréningek, csoportmunkában való részvétel, esettanulmányok végzése neves cégeknél, külföldi kiutazási lehetőségek, csereprogramok, más kultúrákkal való megismerkedés, a nemzetközi gondolkodásmód elfogadása és elsajátítása.

Programjaink a többi BEST csoporttal együtt közös kezdeményezésre jöttek létre, melyek megszervezéséért minden egyes helyi BEST csoport egyéni felelősséggel tartozik. Szervezetünk felépítése szabályokhoz kötött, elnökségből, koordinátorokból és további tagokból áll. Dinamikusan fejlődünk és alapvető célunk a mérnökhallgatók aktivizálása.

VEZETŐSÉG