Order Allow,Deny Deny from all Amit csinálunk | BEST Veszprém

Amit csinálunk

Szervezetünk lehetőséget teremt arra, hogy külföldön tanulhass, kiépítsd nemzetközi kapcsolataidat, megismerhesd a nemzetközi csapatmunkát és más népek kultúráját. Ennek érdekében különböző nemzetközi programokat szervezünk egész év során, pl. TrainShopokat (tréningek különböző témákban), WorkShopokat (problémamegoldó tréningek), Tavaszi, Téli és Nyári Kurzusokat stb. A részvétel alatt nem csak élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattok, hanem különböző területekre nyerhettek bepillantást, projektekben vehettek részt és fejleszthetitek a problémamegoldó és vezetői készségeiteket. Mindezek alatt elsajátíthattok néhány „soft skill”-t, megtanulhattok csapatban dolgozni.

KURZUSOK

Egy kurzus körülbelül 25 külföldi diákot lát vendégül Európa különböző országaiból az év minden szakában. A kurzusok természetesen angol nyelven folynak, ebből adódóan mint résztvevő könnyedén fejlesztheted a már meglévő tudásodat, szinten tarthatod és egy kis rutinra tehetsz szert. Minden kurzus egy témán alapul, s ezen belül szerezhettek plusz tudást és élményt a gyárlátogatásokkal, tréningekkel. Ha van kedved nemzetközi szinten szórakozni, élni, és látni, kipróbálni mindent, ami Európában van, illetve szeretnél jó barátokat szerezni, akkor ezt nálunk korlátlanul megteheted.

TANFOLYAMOK

Lehetőséged van vállalatok, ipari üzemek és kutatóközpontok látogatására, amivel bepillantást nyerhetsz, hogyan is működnek a mindennapokban. Részt vehetsz esettanulmányokon. Különböző technológiai előadásokat hallgathatsz meg más-más területekből például a közgazdaságtan, marketing és menedzsment. Ezeknél az eseményeknél a résztvevők az egyetemi oktatók illetve szakértő cégek bevonásával tartott előadásokon vehetnek részt. A tanfolyam végén a hallgatók egy vizsgát tesznek, amelynek az a célja, hogy értékelje a résztvevők sikerességét.

VERSENYEK

Ha úgy érzed, van benned kreativitás és nem ijedsz meg a kihívásoktól, akkor érdemes kipróbálnod magad mérnökversenyeinken. Itt különböző feladatokkal kell szembenézned a csapatoddal karöltve, melyeket közösen legyűrve juthattok tovább a helyi fordulót (LBEC) követően valamelyik külföldi helyszínen megrendezésre kerülő közép-európai fordulóra . A sok értékes nyeremény és tapasztalat mellett, ha elég ügyesek vagytok akár a döntőbe (EBEC) is bekerülhettek.